Nederland in zintuigen: Meritxell

08-02-2018

Nederland in zintuigen: Meritxell

Meritxell, Catalonia (Barcelona), few weeks in the Netherlands 

Zien

In Nederland zie ik veel tinten grijs en blauw.In de herfst en winter is alles altijd grijs. Het water in de zee is grijs, de grachten zijn grijs, en de lucht is grijs. Maar in de lente en zomer kan je zo veel nieuwe blauwe tinten zien.

Horen

Ik hoor het geluid van de fietsen die komen en gaan van alle kanten.En als ik op de straat loop hoor ik fietsbellen, want ik heb niet goed gekeken. Ik was op het fietspad!

Ruiken

Ik ruik de natte grond. Dit gebeurt vaak, want in Nederland is er veel regen.Maar door de regen groeien bloemen ook, en iedereen houdt van de geur van verse bloemen.

Proeven

Nederland staat niet bekend om zijn gastronomie. Maar de smaak van een verse, warme stroopwafel is iets dat iedereen moet proberen.

Voelen

In Nederland is er altijd veel wind. De wind maakt je vingertoppen rood en pijnlijk,je ogen vol met tranen en je haar erg rommelig.Maar met een goede wind kan je ook erg makkelijk fietsen. Dus de wind is niet altijd slecht.

12-11-2018

Hoe vind ik het juiste niveau?

Deze week publiceren we het lesrooster voor januari! Op zoek naar een consistent systeem voor

Lees meer
22-10-2018

27 October: Open Day & Welcome party in West

Time for an Open Day & Welcome party at our new spacious location in West

Lees meer