Italiaans leren / Imparare Italiano

04-10-2018

Italiaans leren / Imparare Italiano

Francesca Branca – coördinator van de lessen Italiaans bij het Taalhuis -vertelt wat je kunt verwachten van onze lessen Italiaans.

 Is ‘Imparare Italiano’ iets wat je altijd al hebt willen doen? Bij ons vind je lessen op alle niveaus en verschillende cultuurcursussen van onze Italiaanse creatievelingen.

Tien Italiaanse professionals

We geven je graag de best mogelijke ondersteuning tijdens je inspanningen voor het leren van een nieuwe taal. Daarom vind je bij Taalhuis een team van tien professionele, gepassioneerde en dynamische docenten. Allen ‘native speaker’ en gecertificeerd om Italiaanse les te geven. Onze docenten hebben minimaal vijf jaar ervaring en helpen je graag je persoonlijke doelen te bepalen en te bereiken. We helpen je graag om je voor te bereiden op je volgende reis naar Toscane, op je zakelijke bijeenkomst in Milan of op je officiële CILS-examens.

 Moderne methodes

We hebben verschillende methodes en lestechnieken bestudeerd en we hebben de middelen in huis om aan te sluiten op jouw persoonlijke leerstijl. De lessen zijn interactief en gezellig. We gebruiken een 360 gradenbenadering waarbij je in aanraking komt met de gesproken taal van ‘de gewone Italiaan’ en teksten uit de praktijk (kranten, video’s, nieuws, films en nog veel meer). Door middel van samenwerking en onze communicatieve methode helpen we je wat je leert direct in de praktijk te gebruiken en begeleiden we je bij het ontdekken van de geheimen van de Italiaanse taal.

Niet alleen taalcursussen

Als je aan Italië denkt, denkt je meteen aan de fantastische kunst, de oude cultuur en de onvergetelijke literatuur. En ja, ook aan het heerlijke eten en de wijn! Wij geloven dat taal en cultuur hand-in-hand gaan, dus tijdens onze lessen is er zeker ook aandacht voor de cultuur van ‘la dolce vita’ en ontdekken we samen de literatuur en andere aspecten van het Italiaanse leven tijdens themacursussen en evenementen (bijvoorbeeld in onze boekenclub, de B2-cursus ‘Italië vandaag’, filmavonden en Italiaanse les met liedjes!.

Flexibiliteit

We proberen rekening te houden met je drukke leven. Bij Taalhuis kan je een catch-uples boeken als je een les gemist hebt, of met een docent afspreken voor privéonderwijs.

Famiglia Italiana in Amsterdam

Onze community van docenten, studenten en andere liefhebbers van Italië telt al meer dan 200 mensen die hun liefde voor de Italiaanse taal en cultuur met elkaar delen!

Hou het rooster in de gaten voor nieuwe cursussen!

28-05-2019

Schiermonnikoog: Een weekendje op het eiland van de grijze monniken

Van 17 tot 19 mei ging Taalhuis Amsterdam een weekendje naar Schiermonnikoog. Hier een video

Lees meer
23-05-2019

Sumerisch!

Vrijdag 17 mei kwam Theo Krispijn (Universiteit Leiden) naar ons Taalhuis om te vertellen over het

Lees meer