Lessen in Amsterdam Oud West!

07-07-2018

Lessen in Amsterdam Oud West!

Vanaf september 2018 heeft Taalhuis er een gezellige mediterrane familie in Amsterdam Oud West bij. Studio Lingua, al 8 jaar een bloeiende taalschool met vooral lessen Italiaans, maar ook Frans en Spaans, sluit deze zomer de deuren en draagt het stokje over aan Taalhuis Amsterdam.

Manuela Talana, directeur van Studio Lingua, heeft zich 8 jaar met hart en ziel ingezet om met veel persoonlijke aandacht en passie Italiaanse cursussen aan te bieden in Amsterdam (en daarbuiten).

We zijn heel vereerd en dankbaar voor het vertrouwen dat Manuela ons geeft om ons over de cursisten van Studio Lingua te ontfermen. Onze scholen delen een communicatieve manier van lesgeven, met native speakers en materiaal uitsluitend in de doeltaal, de visie dat een taal leren meer is dan alleen boeken en grammatica en natuurlijk de liefde voor de Middellandse zee.
Vanaf maandag 9 juli staat hieronder het rooster van Taalhuis Amsterdam West!
(Ook voor de landelijke cursussen)

Cursisten van Studio Lingua kunnen bij Taalhuis West op hun vertrouwde plek in Amsterdam Oud West, hun vervolgcursus vinden. Manuela is nog tot eind September beschikbaar om alle vragen over inschrijvingen, niveau etc. te beantwoorden.


Myrte, Manuela, Angeliki.

07-07-2018

Lessen in Amsterdam Oud West!

Vanaf september 2018 heeft Taalhuis er een gezellige mediterrane familie in Amsterdam Oud West bij.

Lees meer
23-06-2018

Listen to the Taalhuis Choir!

Our taalhuis choir has been rehearsing for 8 weeks to bring you songs in many

Lees meer