Martine van Otterloo - Taalhuis Amsterdam

Martine van Otterloo

Martine van Otterloo woont in Utrecht en is sinds begin 2020 docent Nederlands bij Taalhuis Amsterdam. Naast Nederlands geeft ze ook Spaans, maar dan op een andere plek. Ze houdt ervan om taalles te geven omdat je er andere culturen mee leert kennen en het bijdraagt aan je persoonlijke groei. Omdat interculturele communicatie een grote passie van haar is, heeft ze daar ook haar masterdiploma in behaald. In haar lessen vindt ze het vooral belangrijk om veel gesprekken te voeren en een hoop lol te beleven.

 

Martine is niet alleen docent Nederlands, maar ook een logopedist met haar eigen praktijk – dus ze weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om Nederlandse woorden uit te spreken. Daarom kan ze haar cursisten ook helpen om hun uitspraak te verbeteren. Ze heeft ook al eens een speciale uitspraak-cursus voor Taalhuis Amsterdam gegeven.

 

Verder houdt Martine ook erg van surfen, veldhockey en muziek. Haar favoriete woord: sneukelen! Dat betekent: vlak voor het eten alvast een wijntje en wat snacks nuttigen met vrienden of familie.

 

 

Wil je meer weten over onze niveaus? Lees hier wat met A1, A2, B1, B2 and C1 (CEFR) bedoeld wordt!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.