Arabisch in Egypte (15-23 oktober 2022) - Taalhuis Amsterdam

Arabisch in Egypte (15-23 oktober 2022)

Waar kun je een taal beter leren dan in het land waar deze gesproken wordt?
In oktober reist Taalhuis Amsterdam voor de derde keer naar Egypte voor een bijzondere taalreis. Duik net ons in de Egyptische taal en cultuur en ontdek waarom Egypte umm iddunya (moeder van de wereld) wordt genoemd.

Van 15 tot 23 oktober neemt Farah ons voor de derde keer mee naar Egypte, op een reis naar Alexandrië en Cairo, de twee grootste steden van het land. Deze twee fascinerende maar totaal verschillende steden liggen slechts drie uur van elkaar verwijderd.
We beginnen onze reis in Alexandrië, bekend als ‘de parel van de mediterranee’. Deze kuststad is gesticht door Alexander de Grote en staat onder andere bekend om zijn 19km kustlijn, ‘El Corniche’ zoals de locals het noemen. We kunnen hier genieten van de zeewind en de ontspannen sfeer, terwijl we shisha roken op een van de vele terrassen.

In Alexandrië hebben we 5 dagen 3 uur per dag taallessen, met focus op het Egyptisch dialect en dan met name spreekvaardigheid, zodat je je nieuwe kennis meteen kunt oefenen op de straten van Egypte.
Na deze 5 dagen pakken we de trein naar Cairo. Deze metropool, waar 24 uur per dag het getoeter van auto’s klinkt, herbergt een lange geschiedenis en een actief nachtleven.

We maken kleine groepjes. Nadat je je inschrijft nemen we contact met je op voor een intake.

Buiten de les organiseren we verschillende activiteiten en excursies die bedoeld zijn om je Egyptisch te oefenen en van alles te leren over het moderne Egypte.

Je betaalt €875,- voor:

• 15 uur of Egyptisch-Arabische les
• syllabus
• 5 excursies
• 8 overnachtingen (in tweepersoonskamer**)
• ontbijt
• Afscheidsetentje
• Transfer naar en van Cairo (op bovenstaande data)

* De vlucht en maaltijden zijn niet inbegrepen in de prijs.
** Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag
*** Er zijn minimaal 6 inschrijvingen nodig om deze reis door te kunnen laten gaan.

het exacte programma (met excursies) volgt nog!

Duik in de Arabische taal en cultuur in Egypte!

Leer Arabisch in Egypte!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.