Sardinië: leer Italiaans op locatie - Taalhuis Amsterdam

Italiaans op Sardinië (mei en juni 2022)

Stel je een plek voor met een rijkdom aan geschiedenis en tradities, waar je door de olijfgaarden heen kunt struinen en kunt zwemmen in kristalhelder water. Een plek waar je Italiaans leert en spreekt met echte Italianen, onder het genot van huisgemaakte gerechten uit de Italiaanse keuken – en dat alles op dit authentieke, onontdekte en prachtige eiland in de Middellandse Zee.

 

Welkom, je bent op Sardegna!

 

We bieden je de mogelijkheid om je verblijf op Sardinië te combineren met een Italiaanse taalcursus, terwijl je elke dag wakker wordt in een prachtige villa tussen de bergen en de zee.

 

 

30 april – 7 mei 2022 (met lessen van 2 tot en met 6 mei)

 

In deze week is onze docent Italiaans Francesca beschikbaar voor privé- of semi-privélessen. Je kunt de week op 1 mei beginnen in Cagliari, om de grootste en indrukwekkendste optocht van Sardinië te aanschouwen. Tijdens het feest van Sant’Efisio, dat al gevierd wordt sinds 1656, doen mensen van over het hele eiland mee door hun auto’s te versieren en hun mooiste traditionele kleding te dragen.

 

Als deelnemer spreek je van tevoren het aantal uur af dat je gedurende deze week les wilt hebben, privé of semi-privé (ideaal voor als je met een paar vrienden of als stel wilt gaan).

 

26 juni – 23 juli (met lessen van 27 juni tot en met 1 juli)

 

In deze zomerweek organiseren we groepslessen Italiaans, waarin je je vocabulaire vergroot en je spreekvaardigheid traint. Elke ochtend heb je 2 uur les. Daarna kun je van de zomer genieten in de buurt van het strand en de bergen, de oude Sardijnse cultuur leren kennen en natuurlijk je Italiaans oefenen in een van de vele dorpen op het eiland.

________________

* Je kunt de lessen combineren met speciale excursies of activiteiten (zie onderaan deze pagina).

 

Je kunt verblijven bij L’Amaca B&B van Francesca’s familie, in Poggio dei Pini (Strada 14 n.7). Hier vinden ook de lessen plaats. De prijzen van L’Amaca liggen tussen de 30 en 65 euro per nacht, inclusief ontbijt. (In de omgeving zijn ook andere B&B’a, laat het ons weten als je tips nodig hebt!)

 

_________________

 

Wil je je inschrijven of heb je nog vragen? Mail ons op info@taalhuisamsterdam.nl.

 

Extra activiteiten

– Ontdek Cagliari op een klassieke Piaggo Ape Calessino
– Wandel door de natuur en leer de planten van de macchia mediterranea (maquis) kennen
– Bezoek de grootste overdekte versmarkt van Europa: Il mercato di San Benedetto
– Geniet van een Sardijnse aperitivo op een zeilboot
– Bezoek de oude, Fenicische ruïnes in Nora
– Volg een Sardijnse kookworkshop

Tijdens je verblijf heb je elke ochtend twee uur Italiaanse taalles in de schaduw van het terras.

Sardinië

Leer Italiaans op Sardinië met Francesca!

Ga je deze zomer naar Italië? Hier zijn wat handige woorden om alvast te leren:

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.