Arabische lessen in Taalhuis West

De cursussen Arabisch  zijn gericht op conversatie in de Egyptisch Arabische spreektaal, die overal in de Arabische wereld wordt verstaan. Je leert praktische uitspraken voor verschillende situaties, die je oefent aan de hand van interactieve opdrachten. Naast het lesboek gebruiken we ook geluidsfragmenten, liedjes en filmpjes als lesmateriaal.

We bieden ook lessen Levantijns Arabisch aan. Dit is het Arabisch dat gesproken wordt in Jordanië, Libanon, Syrië, Palestina.

Naast spreektaal besteden we ook aandacht aan het schrift in de lessen Modern Standaard Arabisch, de officiële taal van de Arabische wereld.

Nieuwe cursussen starten in de week van 29 oktober 2018! Scroll naar beneden voor de opties.

Het rooster voor januari 2019 staat vanaf november online.

Kies je niveau

MSA 1/ Arabisch Schrift

Leer lezen en schrijven in het Arabisch! Aan het eind van deze cursus ken je het Arabische schrift. Je kan de letters correct uitspreken en je leert het alfabet schrijven in de context van basale grammatica.

8 lessen
(1,5 uur)
€ 160,-

Rooster

  • Maandag 19:00 - 20:30
  • Start: 29/10 - Laatste les: 17/12

Lesmateriaal

Mastering Arabic 1

Schrijf je in voor Arabisch in West, MSA 1/ Arabisch Schrift (start 29/10)

Levantijns Arabisch 1

Het dialect van Jordanië, Libanon, Palestina en Syrië wordt Levantijns genoemd. In deze cursus leer je eenvoudige gesprekjes te voeren in dit dialect. Daarnaast besteden we ook stap voor stap een beetje aandacht aan het schrift.

8 lessen
(1,5 uur)
€ 160,-

Rooster

  • Maandag 17:30-19:00
  • Start: 29/10 - Laatste les: 17/12

Lesmateriaal

Colloquial Arabic (Levantine)

Schrijf je in voor Arabisch in West, Levantijns Arabisch 1 (start 29/10)