Leer een taal...

Arabisch, Frans, Grieks, Italiaans, Spaans, Turks, Farsi, Latijn, Engels óf Nederlands!

Taallessen Taalhuis West

Vanaf september 2018 heeft Taalhuis er een gezellige mediterrane familie in Amsterdam bij: Taalhuis West. Studiolingua, al 8 jaar een bloeiende taalschool met vooral lessen Italiaans, maar ook Frans en Spaans, sluit deze zomer de deuren en draagt het stokje over aan Taalhuis Amsterdam.

Manuela Talana, directeur van Studiolingua, heeft zich 8 jaar met hart en ziel ingezet om met veel persoonlijke aandacht en passie Italiaanse cursussen aan te bieden in Amsterdam (en daarbuiten).

We zijn heel vereerd en dankbaar voor het vertrouwen dat Manuela ons geeft om ons over de cursisten van Studiolingua te ontfermen. Onze scholen delen een communicatieve manier van lesgeven, met native speakers en materiaal uitsluitend in de doeltaal, de visie dat een taal leren meer is dan alleen boeken en grammatica en natuurlijk de liefde voor de Middellandse zee.
Hieronder is het rooster van Taalhuis West te vinden! 
(Voor info over landelijke cursussen, mail info@taalhuisamsterdam.nl)

Cursisten van Studiolingua kunnen bij Taalhuis West hun vervolgcursus vinden (klik hieronder op je niveau om je cursus te vinden).  Manuela is nog tot eind September beschikbaar om alle vragen over inschrijvingen, niveau etc. te beantwoorden. De nieuwe cursussen starten in de week van 17 september 2018!
Adres: Postjesweg 175, Amsterdam

Voor alle oude en nieuwe cursisten in Taalhuis West is er een welkomstkorting van €25,- op de eerste cursus!

Neem contact met ons op

Bel +31(0)6-18110984
of mail info@taalhuisamsterdam.nl

contact

Ruimte huren

Vergaderen? Workshops geven? Onze taalhuizen kunnen ook gehuurd worden!

bekijk ruimtes