Leer een taal...

Arabisch, Frans, Grieks, Italiaans, Spaans, Turks, Farsi, Latijn, Engels óf Nederlands!

Taallessen Centrum/Zuid

Bij Taalhuis Amsterdam kun je alle grote talen van het Middellandse Zeegebied leren: Frans, Grieks, Italiaans, Turks, Arabisch, Latijn en Spaans (en Farsi, iets verder weg, maar toch). En ook Engels en Nederlands!  Onze lessen zijn in hartje Amsterdam, de groepen zijn klein, de docenten native speakers. Er zijn groepslessen,  een keer per week en bij sommige cursussen 2 keer per week (85 min per les) en privélessen.

De codes achter de lessen verwijzen naar het Europees referentiekader, waarin taalniveaus gedefinieerd staan. (Lees meer over de indeling van niveaus.)

Klik op de taal die je wil leren voor het rooster. Twijfel je over je niveau? Bel ons voor een test of intakegesprekje.

Nieuwe cursussen starten in de week van 9 september weer. In juli organiseren we intensieve cursussen voor Nederlands en Italiaans! (De roosters vind je op de Engelse website)

*De cursussen worden gegeven in het CENTRUM (Muiderstraat 24, Rapenburgerstraat 123, Sint Nicolaasstraat 59 of Nieuwezijds Voorburgwal 101, ongeveer een week voordat de cursus start ontvang je een bevestiging van de exacte locatie!) of in ZUID (Tweede Schinkelstraat 26).

Neem contact met ons op

Bel +31(0)6-14303131
of mail info@taalhuisamsterdam.nl

contact

Ruimte huren

Vergaderen? Workshops geven? Onze taalhuizen kunnen ook gehuurd worden!

bekijk ruimtes