Italiaans op Sardinië

Leer Italiaans op het prachtige Sardinië

Stel je voor dat je een land ontdekt, rijk van oude geschiedenis en tradities. Stel je voor dat je onder eeuwenoude eikenbomen loopt en tussen de olijfbomen ligt en zwemt in kristalhelder water. Stel je voor dat je dan ook nog Italiaans leert en met de “locals” spreekt en lokale gerechten proeft én zelf leert maken. Stel je een authentiek, onontdekt, prachtig eiland voor in de Middellandse zee… Welkom, je bent op Sardegna!

In juli 2019 reist Taalhuis af naar dit prachtige eiland voor Italiaanse les! Je kunt bij Francesca thuis logeren of alleen de dagelijkse taallessen en excursies volgen.

Van maandag tot vrijdag, in de stilte en schaduw van het terras volg elke dag 2 uur op maat gemaakte, interactieve lessen. De lessen zijn gericht op conversatie en voor mensen met A1 en A2 niveau toegankelijk. (We sturen je van te voren een niveautoets).

5 dagen!
€150,-

Bij minder dan 3 studenten wordt het aantal lesuren aangepast. (bij 2 studenten 1,5 uur les en bij 1 student 1 uur les)

Schrijf je in voor Italiaans op Sardinië, Niveau A1-A2 (22-26 juli 2019)

Van maandag tot vrijdag, in de stilte en schaduw van het terras volg elke dag 2 uur op maat gemaakte, interactieve lessen. De lessen zijn gericht op conversatie en geschikt voor mensen met B1 tot B2 niveau. (We sturen je van te voren een niveautoets).

5 dagen
€150

Bij minder dan 3 studenten wordt het aantal lesuren aangepast. (bij 2 studenten 1,5 uur les en bij 1 student 1 uur les)

Schrijf je in voor Italiaans op Sardinië, Niveau B1 - B2 (29 juli - 2 augustus 2019)

L’Amaca B&B

Francesca en haar familie verwelkomen jullie in hun bed & breakfast, waar je kunt kiezen tussen een een persoonskamer, een twee presoonskamer of een studio/ appartement. Lees een boek in de tuin, neem een duik in het zwembad, maak een mooie wandeling in de bergen en rust uit in de hangmat.
Het B&B is in Poggio dei Pini, een rustige en groen gebied aan de voet van de berg en 5 km van het strand. Je bent 20 minuten van Cagliari of de ruïne Nora in en de prachtige stranden van Chia of Villasimius liggen op 40 minuten afstand.
Als je van actieve vakanties houdt kunnen we een boottripje of allerlei andere excursies organiseren!

€35-€85
per nacht

Single room - 35 EUR

Double room - 55 EUR (with the possibility of adding an extra bed)

Studio apartment - 85 EUR (2-4 persons, private kitchen & bathroom)

*De prijzen zijn per nacht, inclusief ontbijt en gebruik van het zwembad en de tuin.
**Het tarief geldt als je de cursus volgt.

Schrijf je in voor Italiaans op Sardinië, Verblijf