NL - Taalhuis Amsterdam

NL

Welkom op de website van Taalhuis Amsterdam!

Taalhuis Amsterdam is een huis voor Mediterrane talen, waar je Nederlands, Spaans, Italiaans, Frans, Arabisch, Grieks, Turks, Farsi, Engels of Latijn kunt leren van ervaren en bevlogen taaldocenten. Onze docenten hebben een passie voor taal, tekst, grammatica en cultuur en doen niets liever dan dat met hun cursisten delen! Achter de Dam, naast de Hortus Botanicus en achter het Vondelpark vind je onze lokaaltjes met een uitgebreid programma, lessen in kleine groepjes en heerlijke koffie…
Regelmatig zijn we aan de Middellandse zee te vinden om de talen in de praktijk te brengen.

We verzorgen ook vertalingen, leveren tolkdiensten en voeren graag de redactie van je artikel, tekst of scriptie.

Omdat we bij Taalhuis Amsterdam docenten en cursisten met diverse taalachtergronden verwelkomen, hebben we ervoor gekozen onze website in het Engels op te stellen. Zo hopen we een zo groot mogelijk publiek van dienst te kunnen zijn. Je kunt ons echter altijd in het Nederlands mailen of telefonisch contact opnemen ή στα Ελληνικά, en Français, in Italiano of een van de andere ‘Taalhuistalen’. 

COVID-19
Het grootste deel van onze cursussen vindt nu in virtuele klaslokalen plaats. Een paar cursussen zijn offline en privélessen en kleine groepjes kunnen ook offline georganiseerd worden, mits de richtlijnen van de regering en de gezondheid van docent en cursisten dat toelaten.

Bekijk alle cursussen
icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.