Arabische cursussen voor volwassenen - Taalhuis Amsterdam

Arabisch

Het Arabisch is een fascinerende taal en wordt in meer dan 20 landen gesproken – dus ook op veel manieren. Bij Taalhuis Amsterdam kun je Modern Standaard Arabisch (فصحى / FusHa), Egyptisch (مصري /MaSry), Levantijns (شامي / Shaamy) of Marokkaans Arabisch (دارجة / darija) leren.

Het Levantijns is het dialect van Syrië, Jordanië, Libanon en Palestina. Onze cursussen Levantijns zijn gekoppeld aan MSA dus je werkt je aan je kennis van het standaard Arabisch en leert ook lezen en schrijven (ja, van rechts naar links!). Op deze manier maak je kennis met de Arabische taal zoals moedertaalsprekers het Arabisch ook gebruiken: ze spreken en dialect, maar lezen en begrijpen het standaard Arabisch (Fusha).

Je kunt je ook in het Egyptisch dialect verdiepen. Zowel het Levantijnse als het Egyptische dialect worden goed begrepen in de hele Arabische wereld. Voor Marokkaans Arabisch bieden we een beginnerscursus en privélessen aan.

In september beginnen er nieuwe cursussen! Je vindt het rooster hieronder.
Wil je graag hulp bij het bepalen van je niveau of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via info@taalhuisamsterdam.nl!

Kies je cursus

Arabisch leren in je eigen keuken?

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.