Arabische cursussen voor volwassenen - Taalhuis Amsterdam

Arabisch

Het Arabisch is een fascinerende taal en wordt in meer dan 20 landen gesproken – dus ook op veel manieren. Bij Taalhuis Amsterdam kun je Modern Standaard Arabisch (فصحى / FusHa), Egyptisch (مصري /MaSry), Levantijns (شامي / Shaamy) of Marokkaans Arabisch leren

In de introductiecursus leer je lezen en schrijven (van links naar rechts!) en simpele conversaties in het Levantijnse dialect voeren. Hierna kun je verdergaan met Modern Standaard Arabisch, waar je nog beter leert lezen en schrijven en de grammatica van het Arabisch stap voor stap onder de knie krijgt.
De dialectcursussen staan meer in het teken van spreekvaardigheid. Je leert praktische zinnen voor allerlei situaties met interactieve oefeningen. Het cursusmateriaal bestaat uit het tekstboek, liedjes, audiofragmenten en videoclips. Het zal je verbazen hoeveel je na een cursus al in het Arabisch kunt zeggen en begrijpen!

___

Het rooster hieronder is een minirooster met cursussen die in juni beginnen. In september bieden we weer een volledig rooster aan voor alle dialecten! Spreek je al (een beetje) Arabisch en wil je graag instromen in een van onze bestaande cursussen? Neem dan contact met ons op via info@taalhuisamsterdam.nl om de mogelijkheden te bespreken!

Kies je cursus

Privélessen

Pakketten

Korte specials

Alfabet

Arabisch leren in je eigen keuken?

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.