Arabische cursussen voor volwassenen - Taalhuis Amsterdam

Arabisch

Het Arabisch is een fascinerende taal en wordt in meer dan 20 landen gesproken – dus ook op veel manieren. Bij Taalhuis Amsterdam kun je Modern Standaard Arabisch (فصحى / FusHa), Egyptisch (مصري /MaSry), Levantijns (شامي / Shaamy) of Marokkaans Arabisch (دارجة / darija) leren

In de introductiecursus leer je lezen en schrijven (van links naar rechts!) en simpele conversaties in het Levantijnse dialect voeren. Het Levantijns is het dialect van Syrië, Jordanië, Libanon en Palestina. In de vervolgcursussen blijf je je ontwikkelen in het Levantijns dialect en werk je paralel aan je kennis van het standaard Arabisch. Op deze manier maak je kennis met de Arabische taal zoals moedertaalsprekers het Arabisch ook gebruiken: ze spreken en dialect, maar lezen en begrijpen het standaard Arabisch (Fusha).

Je kunt je ook in het Egyptisch dialect verdiepen. Zowel het Levantijnse als het Egyptische dialect worden goed begrepen in de hele Arabische wereld. Wil je Marokkaans Arabisch leren? Stuur ons dan even een mailtje!

___

Hieronder vind je ons rooster voor september. Twijfel je welk dialect het beste is voor jou of wil je een intake plannen om je niveau te bepalen? Neem contact met ons op via info@taalhuisamsterdam.nl!

Kies je cursus

Maak kennis met onze docenten!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.