Leer Grieks in hartje Amsterdam - Taalhuis Amsterdam

Grieks

Het Grieks is een fascinerende, eenzame vertakking van de Indo-Europese taalfamilie en wordt gesproken in Griekenland en Cyprus. Veel woorden in de mythologie, wetenschap en filosofie vinden hun oorsprong in het Grieks, maar uiteraard praten de Grieken ook over eten, het weer, politiek, muziek, liefde en alle andere dingen in het leven! Dit is ook wat je in de cursussen Grieks bij Taalhuis Amsterdam kunt verwachten. In de eerste cursus (A1.1) leer je het alfabet en zul je waarschijnlijk merken dat het minder mysterieus is dan het eruit ziet. Je maakt kennis met de Griekse naamvallen en de prachtige werkwoorden en structuren. In de A2-, B1-, B2- en C1-cursussen bouw je stapje voor stapje (σιγά σιγά) aan je taalvaardigheden om over allerlei onderwerpen te kunnen praten, lezen en schrijven. Natuurlijk duik je ook in de cultuur en gebruiken met onze Griekse docenten en leer je Griekse liedjes begrijpen over de liefde (αγάπη) en de schoonheid (ομορφιά) van Griekenland. Ελάτε!
___
Nieuwe cursussen starten in april. Kijk hieronder voor het rooster of neem contact met ons op voor een intake om je niveau te bepalen (info@taalhuisamsterdam.nl)

Kies je cursus

Wil je een van onze cursisten Grieks leren kennen?

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.