Cursussen Perzisch

Farsi

Farsi (ook wel bekend als Perzisch) is de officiële taal van Iran, Afghanistan (Dari) en Tajikistan (Tajik). Deze oude Indo-Europese taal heeft een lange traditie van literatuur en poëzie – denk bijvoorbeeld aan dichters zoals de beroemde Rumi! Maar voordat we daarover gaan spreken, besteden we in onze cursussen Farsi eerst aandacht aan veelvoorkomende gespreksonderwerpen en richten we ons op dagelijkse communicatie. We gebruiken het boek Persian in Use, waarin aandacht wordt besteed aan lezen en schrijven. Zodra je het alfabet beheerst, leer je zowel de gesproken taal als de meer formele vormen.
We besteden het grootste gedeelte van de les aan het verbeteren van je spreekvaardigheid en doen ons best je de juiste bouwstenen te geven om een creatieve gebruiker van deze prachtige taal te worden.

___

In juni begint er een nieuwe beginnerscursus. Je vindt het rooster hieronder.
Spreek je al een beetje Farsi en wil je graag instromen in een lopende cursus? Wil je graag hulp bij het bepalen van je niveau of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@taalhuisamsterdam.nl!
In september bieden we weer een volledig rooster aan voor alle niveaus. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om bericht te krijgen als het rooster beschikbaar is.

Kies je cursus

Uiteraard besteden we ook veel aandacht aan de Iraanse cultuur.

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.