Taalcursussen voor bedrijven

Bedrijfscursussen

Wil je de interculturele communicatie binnen je bedrijf naar een hoger plan tillen? We komen naar je toe! We bieden bedrijfscursussen en workshops aan om de taalvaardigheid van je medewerkers te verbeteren, aangepast op de wensen en behoeftes van het bedrijf. Onze geschoolde taalprofessionals bieden cursussen aan in verschillende vreemde talen – en natuurlijk ook in het Nederlands.

In de opzet van de cursus houden we rekening met de wensen van de werkgever en de behoeftes van de medewerkers. Tijdens de lessen werken we zowel aan de verbetering van lees- en schrijfvaardigheid, als aan luister- en spreekvaardigheid. We behandelen zowel zakelijke als sociale onderwerpen, om de medewerkers zo in staat te stellen zich op professioneel en sociaal gebied te uiten.

Als gevolg van de coronapandemie hebben onze docenten de afgelopen tijd veel bijgeleerd en hard gewerkt om ook van onze online trainingen creatieve en interactieve lessen te maken. Meer dan ooit zijn we ons ervan bewust hoe belangrijk het is met elkaar in contact te blijven!

Stuur een e-mail naar info@taalhuisamsterdam.nl om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor bedrijfscursussen.

Bekijk alle cursussen
icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.