Koop je cursusboek

Boeken

In onze cursussen spreken we zo vaak mogelijk in de doeltaal en als ze voorhanden zijn gebruiken we cursusboeken die geschreven zijn in de doeltaal (dit betekent dat het boek voor de cursus Italiaans in het Italiaans geschreven is, het boek voor de cursus Turks in het Turks, enz.). Bij de boeken voor de cursussen Frans en Spaans voegen de uitgeverijen (Maison des langues and Difusion) supplementen toe met vocabulaire en grammatica in het Nederlands of Engels. De boeken die we gebruiken zijn gericht op communicatie.

Je kunt je cursusboeken bestellen op je registratieformulier en ervoor kiezen om ze thuisbezorgd te krijgen (€8,50) of op te halen. Als je les hebt in de school, krijg je je boek tijdens de eerste les. Als je het graag eerder wilt hebben, of online lessen gaat volgen, kan je het ophalen in onze school aan de Muiderstraat 24. Je kunt ook langskomen om een boek of tijdschrift te kopen (en we zijn er ook om een kopje koffie te maken en je eventuele vragen te beantwoorden).

De openingstijden van de boekenwinkel zijn:

Dinsdag 14:00-17:00
Woensdag 14:00-17:00
Donderdag 14:00-17:00
Vrijdag 13:30-18:00

Heb je vragen over boeken/bezorging? Stuur een e-mail naar info@taalhuisamsterdam.nl.

Bekijk alle cursussen
icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.