Leer Frans in hartje Amsterdam

Frans

Coucou! Frans is de taal van Parijs en Saint Tropez, van champagne en wijn, van Franse chansons en Netflix series zoals ‘ 10 pourcent’, van Franse filosofen en nog zoveel meer! In onze school vind je Franse lessen op verschillende niveaus. In de lessen wordt zoveel mogelijk Frans gesproken. Je ontwikkelt je spreekvaardigheid, uiteraard met aandacht voor correcte grammatica en vocabulaire. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor cultuur, liedjes en het Franse nieuws, zodat je helemaal klaar bent voor je volgende reis naar la douce France!

Hieronder vind je het rooster dat in september is begonnen. Spreek je al een beetje Frans en wil je meedoen met een van deze cursussen? Of weet je niet zeker welk niveau het juiste voor je is? Neem contact op via info@taalhuisamsterdam.nl om een afspraak te maken voor een intake. In januari beginnen er weer nieuwe cursussen voor alle niveaus.

Kies je cursus

Meer informatie over onze online cursussen?

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.