Leer Engels in Amsterdam

Engels

De meeste mensen spreken al een beetje Engels. Maar vaak is er nog ruimte voor verbetering: van simpele gesprekjes en begrijpen wat er gezegd wordt of geschreven staat naar meer vloeiend taalgebruik, waarin ook metaforen en uitdrukkingen gebruikt worden.
In onze school bieden we privélessen Engels aan voor mensen die graag aan persoonlijke doelen willen werken en in-company lessen voor medewerkers die op zoek zijn naar de juiste toon voor het schrijven van e-mails, het deelnemen aan zakelijke besprekingen en het houden van presentaties.
Er zijn ook groepscursussen op verschillende niveaus, soms voor beginners, soms voor cursisten rond B1-niveau en ook conversatiecursussen en boekenclubs voor gevorderde sprekers van het Engels, die graag meer op hun gemak en vlotter willen leren spreken.

Wil je een intake om te kijken wat je niveau is en om je wensen te bespreken? Neem contact met ons op via info@taalhuisamsterdam.nl.

Kennis maken met onze school?

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.