ruimte huren in Amsterdam

Verhuur

Ben je op zoek naar een locatie voor je workshop, een afspraak met klanten of een evenement? Je kunt onze losse klaslokalen huren – of de gehele ruimte.

Je kunt ons vinden op vier plekken in Amsterdam:

1. Sint Nicolaasstraat 59 (Dam)
2. Muiderstraat 24 (Hortus)
3. Rapenburgerstraat 123-IV (Hortus)
4. Tweede Schinkelstraat 26 (Vondelpark)

In al onze ruimtes zijn tafels, stoelen, whiteboards (en stiften), een keuken, een toilet en WiFi beschikbaar. Daarnaast beschikt een aantal ruimtes over een projector en een fantastisch koffiezetapparaat (te gebruiken tegen een extra vergoeding).

Let op: de minimale huurperiode is 4 uur.

Annuleren is gratis tot twee dagen voor de huurdatum.

Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen is het aantal mensen dat toegestaan is in een ruimte onderhevig aan verandering op korte termijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

*****

Ruimte 1: Sint Nicolaasstraat 59, ook wel ‘het Kleine Taalhuis’, is gunstig gelegen op tien minuten loopafstand van het Centraal Station. Het is een simpele, maar gezellige ruimte. Je betreedt hem direct vanaf de straat.

*****

Ruimte 2: Muiderstraat 24 ligt in het midden tussen de Hortus Botanicus en het Waterlooplein. Het grotere klaslokaal (op straatniveau) beschikt over een projector en een fantastisch espressoapparaat, waarmee je heerlijke koffie, espresso en cappuccino kunt maken. Gebruik van de koffiemachine kan aan de huurovereenkomst worden toegevoegd voor 5,- EUR per persoon (voor de duur van de overeenkomst).

 

*****

Ruimte 3: Rapenburgerstraat 123-IV ligt in de buurt van de Hortus Botanicus en het Waterlooplein. Er zijn 3 grote lokalen en 1 iets kleiner lokaal. De Rapenburgerstraat is een rustige straat. De ruimte bevindt zich op de vierde etage en is bereikbaar met zowel een trap als een lift.

 

*****

Ruimte 4: Tweede Schinkelstraat 26, of ‘Taalhuis Vondelpark’, ligt achter het Vondelpark in een zijstraat van de Amstelveenseweg en is onze grootste ruimte. We hebben hier 4 klaslokalen, 1 grote gemeenschappelijke ruimte, 2 toiletten en een keuken met een bar. Bij de ingang vind je ons Café Mediterranée met een fantastische espressomachine voor heerlijke koffie, espresso en cappuccino.  Gebruik van de koffiemachine kan aan de huurovereenkomst worden toegevoegd voor 5,- EUR per persoon (voor de duur van de overeenkomst).

Deze ruimte is geschikt voor zakelijke ontmoetingen, culturele evenementen (maar zonder luide muziek), creatieve workshops en kinderevenementen.

 

*****

Neem contact met ons op via info@taalhuisamsterdam.nl om een afspraak te maken om de ruimtes te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Als je onze ruimtes op regelmatige basis wilt huren, bieden we je graag een korting aan.

 

Bekijk alle cursussen
icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.