Janneke Westermann - Taalhuis Amsterdam

Janneke Westermann

Tijdens haar studie Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, ontdekte Janneke in haar minor dat er veel meer komt kijken bij de studie Nederlands dan alleen het lezen van ‘Karel en de Elegast’: Taalkunde! Nederlands werd haar tweede en misschien wel favoriete studie.

 

Janneke werkte een tijdje als docent en daarna als eindredacteur voor een uitgeverij. Na zeven jaar begon het te kriebelen en in 2018 ging ze lesgeven bij Taalhuis Amsterdam, waar ze ook een groot deel van de administratie voor haar rekening neemt. Als je een mailtje stuurt naar info@taalhuisamsterdam.nl, zit het er dik in dat het Janneke is die antwoord geeft. Ze gaat nog altijd graag met haar rode pen door Nederlandse boeken, wat deels verklaart waarom ze in haar vrije tijd bijna uitsluitend Engels leest.

Je kunt bij ons ook ruimtes huren!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.