fave dei morti – In cucina con Michela

In cucina con Michela: le fave dei morti

Hou jij van koken en bakken, ben je gefascineerd door de Italiaanse keuken en geïnteresseerd in Italiaanse folklore en tradities?

Op 29 oktober, vlak voor de giorno dei morti, heet docent Italiaanse Michela je van harte welkom in de Taalhuis-keuken, om je kennis te laten maken met een typisch Italiaans recept. Samen gaan jullie fave dei morti maken, koekjes die in meerdere gebieden rond deze tijd van het jaar worden gegeten. Ze zijn eenvoudig te maken en er zit een verhaal achter. Iedere deelnemer doet actief mee in de workshop en mag na afloop zelf uiteraard wat heerlijke koekjes meenemen, voor tijdens deze ‘donkere’ dagen.

Alle niveaus zijn welkom!

Ingredienti:
– farina di mandorle 180gr
– farina 00 120gr
– zucchero 100gr
-uova 1
– burro 30 gr
– aroma, poche gocce

Lees meer over onze Italiaanse cursussen in dit interview:

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.