Italiaanse grammaticaworkshop: passato prossimo/imperfetto - Taalhuis Amsterdam

Italiaanse grammaticaworkshop: passato prossimo/imperfetto

Registrations for this event are closed but you can still walk in and buy your ticket on the spot!

Alle Italiaanse taalliefhebbers opgelet, en dan vooral mensen die hun grammaticale vaardigheden willen verfijnen: in november begint een nieuwe reeks Italiaanse grammaticaworkshops!

Deze zijn bedoeld voor iedereen die een bepaald grammaticaal onderwerp beter onder de knie wil krijgen, waarbij het gaat om de meest uitdagende grammatica voor mensen die Italiaans leren. Het thema van november is: passato prossimo/imperfetto.

Het kan vrij uitdagend zijn om over situaties in het verleden te praten, want schakelen tussen verschillende verleden tijden is een van de moeilijkste onderwerpen van de Italiaanse taal.

Tijdens deze sessie van 1,5 uur met docent Chiara, analyseer en bespreek je de grammaticastructuur en het gebruik ervan in verschillende contexten. Ook krijg je de gelegenheid om veel te oefenen door middel van opdrachten, spelletjes en quizzen.

Ticket: € 25

Deze workshop is geschikt voor iedereen met een A2.1-niveau – maar als je een hoger niveau hebt ben je ook welkom als je een opfrisbeurt kunt gebruiken. Geef bij je inschrijving aan of je Taalhuis-cursist bent en wat je niveau van Italiaans is, zodat we de lessen hierop kunnen afstemmen.

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.