Spaanse Taalkeuken met Rocío - Taalhuis Amsterdam

Spaanse Taalkeuken met Rocío

Kom langs in onze keuken en leer van Rocío hoe je potaje maakt, een stoofpot met peulvruchten, groenten en eventueel vlees. Als voorafje maken we pintxos de patata con alioli. 

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop leer je alle geheimen van deze maaltijd, die vooral thuis wordt klaargemaakt. En ondertussen leer je natuurlijk ook een hoop nieuwe Spaanse woorden.

Zodra het eten klaar is, openen we de wijnflessen en dekken we de tafel, om onze eigen potaje te proeven. De voertaal aan tafel is uiteraard Spaans!

Het programma:
17.00: koken
19.30: voorafje en de tafel dekken
20.00: ¡a comer!

In dit blog vertelt Rocío meer over potaje en wat het voor Spanjaarden betekent.

Klik hier om een passe-partout te kopen!

¡Hasta el 26 de Noviembre!

Wat is potaje precies, wat betekent het voor Spanjaarden en hoe maak je het? Lees het blog!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.