Kısır en mücver: Turkse Taalkeuken met Filiz

Turkse Taalkeuken met Filiz

Neem op deze lentedag een kijkje in de Taalhuis-keuken, en leer van onze docent Turks Filiz hoe je een Turkse maaltijd maakt die boordevol smaak en traditie zit! We maken kısır om precies te zijn, een bulgurgerecht met verse groenten, kruiden en granaatappelmelasse, en mücver, een soort pannenkoekje van geraspte courgette.

Tijdens deze workshop van 2,5 steek je je handen uit de mouwen en maak je deze gerechten zelf, en ondertussen leer je natuurlijk ook veel vocabulaire.

Als het eten klaar is, trekken we een fles wijn open en dekken we de tafel.

Dit diner is volledig vegetarisch.

Het programma:
17.00: koken
19.30: voorafje en tafel dekken
20.00: aan tafel!

Klik hier om een passe-partout te kopen!
Kısır_in_Ankara

Weet jij wat het Turkse woord 'meltem' betekent?

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.