Workshop lezen en schrijven in het Hebreeuws: lezen zonder klinkers - deel I - Taalhuis Amsterdam

Workshop lezen en schrijven in het Hebreeuws: lezen zonder klinkers – deel I

Je hebt het Hebreeuwse alfabet en Ktav letters al onder de knie en nu is het tijd om te leren lezen zonder de nikud (ניקוד), de tekens die op of naast de letters gebruikt worden om klinkers weer te geven.

Het Hebreeuwse alfabet kent geen klinkers, maar gebruikt in plaats daarvan de nikud. Lezen zonder de nikud kan een uitdaging zijn, omdat veel woorden er dan hetzelfde uitzien. Tijdens deze workshop leer je om woorden en zinnen zonder nikud te lezen. We zullen naar de context kijken en oefenen met lezen!

Deze workshop staat open voor iedereen op A1+-niveau. Als je al een hoger niveau hebt, ben je ook van harte welkom om je kennis op te frissen. De workshop duurt 3 uur, inclusief een korte pauze. Je kunt de workshop als losse workshop volgen of als voorbereiding op de derde workshop in deze serie: lezen en schrijven zonder klinkers – deel II.

Tickets

Workshop lezen en schrijven in het Hebreeuws: lezen zonder klinkers – deel I

Friday 26 July 2024

14:00
Rapenburgerstraat 123-IV
€ 45,00 Nu inschrijven
Klik hier om een passe-partout te kopen!
icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.