Catalaans - Taalhuis Amsterdam

Catalaans

‘Bones! Com va això?’ Met bijna 10 miljoen sprekers wordt het Catalaans niet alleen binnen de grenzen van Catalonië gesproken. Veertig procent van de populatie van Valencia spreekt Catalaans (hoewel het daar ‘Valenciaans’ heet), 73% van de mensen op de Balearen, en 34% van de bevolking van Andorra (waar het de enige officiële taal is). De taal wordt zelfs gesproken door zes procent van de mensen in de Languedoc-Rousillon-streek in Frankrijk. Er zijn dus genoeg plekken waar het handig kan zijn ‘una mica de català’ te spreken!

We geven les in kleine groepjes, onze docenten zijn moedertaalsprekers en spreken zo veel mogelijk in de doeltaal tijdens de lessen: en jij ook! Daarnaast maak je kennis met de Catalaanse cultuur met behulp van muziek, films, nieuws en andere materialen die de docent voor je meebrengt. ‘Fins aviat!’

Als je een beginner bent, kan je starten met de groepscursus voor niveau A1.1. We bieden ook privélessen aan voor alle niveaus tot C1.

Kies je cursus

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.