Catalaans - Taalhuis Amsterdam

Catalaans

Bones! Com va això? Met bijna 10 miljoen sprekers wordt het Catalaans niet alleen binnen de grenzen van Catalonië gesproken. Veertig procent van de populatie van Valencia spreekt Catalaans (hoewel het daar ‘Valenciaans’ heet), 73% van de mensen op de Balearen, en 34% van de bevolking van Andorra (waar het de enige officiële taal is). De taal wordt zelfs gesproken door zes procent van de mensen in de Languedoc-Rousillon-streek in Frankrijk. Er zijn dus genoeg plekken waar het handig kan zijn una mica de català te spreken!

Bij Taalhuis Amsterdam geven privélessen Catalaans en bij voldoende animo ook les in kleine groepjes, onze docenten zijn moedertaalsprekers en spreken zo veel mogelijk in de doeltaal (Catalaans) tijdens de lessen, en jij ook! Daarnaast maak je kennis met de Catalaanse cultuur met behulp van muziek, films, nieuws en andere materialen die de docent voor je meebrengt. Fins aviat!

Je kunt in onze school privélessen Catalaans volgen tot niveau C1. Als je een beginner bent en liever een groepscursus wil doen vragen we je een mailtje te sturen naar info@taalhuisamsterdam.nl. Zodra er genoeg mensen zijn om een groep te vormen start er weer een A1.1 cursus!

Leer onze school kennen!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.