Frans voor kinderen - Taalhuis Amsterdam

Frans

Ben je op zoek naar een plek waar je kind Frans kan leren of kan verbeteren? In één schooljaar (in 35 speelse lessen) opent Martijn (opgegroeid in Frankrijk in een Nederlands gezin) de deuren naar de Franse taal en cultuur.

Onze cursussen zijn speciaal ontworpen voor Franssprekende kinderen of kinderen van wie ten minste één van de ouders het Frans als moedertaal heeft. De cursus richt zich met name op de schriftelijke vaardigheden. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de Franse cultuur. De kindercursussen Frans hebben als doel om kinderen die thuis Frans spreken de vaardigheden te geven om Frans ook buitenshuis te gebruiken.

Onze cursussen volgen het Franse onderwijssysteem:
Niveau 1 is voor kinderen in de groepen CP, CE1, en CE2 van de Franse école élémentaire.
Niveau 2 is voor kinderen in de groepen CM1 en CM2 van de Franse école élémentaire en de 6e en 5e klas van het collège.

Als je niet zeker weet welk level het juiste is voor je kind, kan je contact met ons opnemen via info@taalhuisamsterdam.nl om een intake met de docent in te plannen.

Voor meer informatie over de cursussen, klik hier.

Kies je cursus

Kinderen

Niveau 1

Lees het interview met docent Julide, waarin ze vertelt over het lesgeven aan jonge kinderen.

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.