Nieuwgrieks in Athene (21-29 juni 2022) - Taalhuis Amsterdam

Nieuwgrieks in Athene (21-29 juni 2022)

Archeologisch veldwerk, studeren, reizen, onderzoek in Griekenland wordt natuurlijk veel leuker als je Grieks spreekt! Samen met het Nederlands Instituut in Athene en de opleiding Nieuwgrieks aan de UvA heeft Taalhuis Amsterdam intensieve cursussen Grieks ontwikkeld voor studenten en promovendi. In deze intensieve cursussen heb je 9 dagen gemiddeld 4 uur per dag les in een kleine groep en soms individueel (plus zelfstudie) en zijn er verschillende opdrachten om de taal meteen in praktijk te brengen.

Als de maatregelen tegen Covid het toelaten vindt de cursus plaats op het NIA, maar mocht het onverhoopt anders lopen, dan vindt de cursus online plaats. Gelukkig heeft het Taalhuis hier veel ervaring mee opgedaan. De cursus is van 21-29 juni 2022 en dit keer worden niveau II en IV aangeboden. (Bij voldoende animo ook niveau V in de vorm van conversatieles en examenvoorbereiding voor het B2- staatsexamen.)

De cursussen Nieuwgrieks aan het NIA volgen het curriculum van de taalverwervingsvakken aan de UvA.

Nieuwgrieks II (Επικοινωνήστε ελληνικά 1 κεφ. 13- 24)

Nieuwgrieks IV (Επικοινωνήστε ελληνικά 2 κεφ. 12 – 24)

 

Inschrijven kan tot 15 mei 2022! (Studenten: €150,- / Anderen: €220,-)
Voor inschrijvingen kun je gebruik maken van het onderstaande online formulier.
Voor meer informatie over de cursus of het niveau:  info@taalhuisamsterdam.nl

Na deze cursussen kun je toegang krijgen tot de tentamens taalverwerving Nieuwgrieks aan de Universiteit van Amsterdam.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Mail voor praktische vragen naar nia@nia.gr.

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.