Diederik Burgersdijk - Taalhuis Amsterdam

Diederik Burgersdijk

Diederik Burgersdijk is een veelzijdig vriend van Taalhuis Amsterdam: hij volgende cursussen modern Grieks en Italiaans. Zijn doel was om in het Italiaans papers te publiceren en presenteren, wat hij inderdaad na enkele jaren studie bereikte. Bovendien werd hij redactielid van de Rivista storica dell’Antichità van de Universiteit van Bologna.

 

Diederik doceert Latijn, oud Grieks en klassieke geschiedenis aan de Universiteit Utrecht en University College Utrecht, voor zowel Nederlandse als buitenlandse studenten. Zijn favoriete bezigheid naast doceren is het modereren van lezingen bij SPUI25 en Taalhuis Amsterdam, waaronder – alweer sinds enkele seizoenen – de collegereeks Over oude talen. In vertrouwde omgeving deelt Diederik zijn passie voor mediterrane talen met de mensen die hij bij Taalhuis Amsterdam ontmoet.

Lees meer over dit historische Griekse 'oog' symbool!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.