Italiaanse grammaticaworkshop: Condizionale Presente e Passato - Taalhuis Amsterdam

Italiaanse grammaticaworkshop: Condizionale Presente e Passato

Het onderwerp van deze Italiaanse grammaticaworkshop is: verbi al condizionale (presente e passato).
Het Italiaans heeft veel verschillende werkwoordstijden en modi en soms is het moeilijk om te weten (of voelen) welke je moet gebruiken. De ‘Condizionale’ is met twee verschillende tijden vaak een uitdaging voor studenten, omdat de spreker er verschillende perspectieven mee kan uitdrukken.

Gedurende deze workshop van 1,5 uur analyseer en bespreek je met onze docent Chiara de mogelijke structuren en betekenissen van deze werkwoordsvorm en in oefeningen, spelletjes en quizzen word je uitgedaagd om deze structuren zelf in praktijk te brengen.

Deze workshop is open voor iedereen met A2 niveau of hoger. Wil je op het inschrijfformulier aangeven of je bij Taalhuis student bent en wat je niveau (ongeveer) is? Dat helpt ons bij het plannen van de workshop.

Ci vediamo il 15 Febbraio!

Maak kennis met onze docenten Italiaans!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.