Nieuwgrieks in Pilion (24-28 juli 2023) - Taalhuis Amsterdam

Nieuwgrieks in Pilion (24-28 juli 2023)

Pelion heeft alles: zee, eindeloze stranden, olijfbomen, bergen, grote bossen met eiken, esdoorns en kastanjebomen, en karakteristieke dorpjes met stenen huizen die bedekt zijn met grijze of groene leistenen daken. In de grootste stad Volos kun je even zitten met een authentieke tsipouro en wegdromen, starend naar de zee waar Jason ooit met de Argo wegzeilde.

 

Deze zomer is Pelion de plek waar we in de Griekse taal en cultuur duiken! We organiseren een intensieve cursus  van één week inZagora, waar onze docent Stefania vandaan komt. Per dag heb je drie uur Griekse les en de middag kun je wandelend door de bergen doorbrengen, relaxen aan zee, of meedoen aan onze culturele en culinaire uitstapjes!

 

Informatie over de cursus:
– 5 halve dagen les (maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli) van 10.00-13.00
(incl. een korte pauze en soms een les in de middag)
– Kleine groepen
– Cursus prijs: €250,-
Extra privélessen zijn ook mogelijk!

___

Niveaus:
Alle niveaus zijn welkom. Nadat je je hebt aangemeld nemen wij contact met je op voor een intakegesprek, en daarna delen we de groepjes in op basis van de niveaus.

___

Locatie:
Lessen vinden plaats bij de basisschool van Zagora.

Extra activiteiten (onder voorbehoud, voor vertrek laten we je weten wat de precieze planning wordt:
1. Kookworkshop
2. Πεζοπορία μέχρι τον Αθωνα  / Wandeltocht
3. Βαρκάδα στην παλαιά Μιτζέλα / Boottochtje naar Mitzela
4. Panigiri (traditioneel dorpsfeest) op 26 juli

___

Accommodatie:

Er zijn genoeg prettige accomodaties in Zagora of aan het strand te vinden. Pelion heeft een busdienst, maar als je je niet op loopafstand van school bevindt, is een (huur)auto wellicht een beter idee. Laat ons vooral weten als je tips over je verblijf wenst te krijgen van ons!

Ελάτε να μάθετε ελληνικά μαζί μας!

Meld je aan voor 1 juni 2023

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.