Dutch courses for ASKV clients! - Taalhuis Amsterdam

Dutch courses for ASKV clients!

For some years now, Taalhuis Amsterdam has been working together with ASKV- Steunpunt Vluchtelingen and has been able to reserve approximately 5 free spots (during each course period) in our Dutch courses for undocumented refugees. Part of the course fee and costs of the books is covered by students who choose to donate something extra on top of their own course fee! Here’s the story of Yusef, in Dutch of course..

—-

Beste lezer,

Ik ben in 2015 naar Nederland gekomen en in 2018 werd mijn asielaanvraag afgewezen maar het was mogelijk om nog in Amsterdam te blijven. Natuurlijk was dat zonder Nederlandse taal en geld moeilijk. Ik kon niet goed in de Nederlandse samenleving functioneren.

Gelukkig door aardige mensen kwam ik terecht bij Amsterdam taalhuis. Door donateurs en het donatie-programma heb ik Nederlandse lessen gevolgd.

De Taalhuis methoden en de ervaring van docenten speelden en spelen een fantastische rol voor mij om goed en spoedig Nederlands te leren. Nu ik schrijf voor jullie in het Nederlands, ik help mijn vrienden en andere mensen die geen Nederlands spreken of een vertaler nodig hebben (bijvoorbeeld als ze naar het ziekenhuis toe willen of als ze een telefonisch gesprek met een advocaat willen hebben).

En dat is dankzij Taalhuis en de donateurs van Taalhuis.

Ik zou zeggen dat in mijn geval, Taalhuis en de donateurs niet alleen een persoon zoals mij hebben geholpen, maar indirect veel mensen in verschillende opzichten geholpen.

Alvast bedankt voor uw aandacht.
Met vriendelijke groet.

Yusef

Read more about our Dutch students!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.