Alicia Luján - Taalhuis Amsterdam

Alicia Luján

Alicia is een docent Spaans uit hartje Valencia. Ze heeft bouwkunde gestudeerd en hoewel ze exacte wetenschap fantastisch vindt, betekent de taalwereld toch meer voor haar. Ze studeerde moderne talen aan de universiteit in Valencia en een jaar in het Italiaanse Florence. Twee jaar geleden verhuisde Alicia naar Amsterdam voor de liefde. Ze kan zeggen dat ze inmiddels ook verliefd is op deze stad zelf, al mist ze de zon, het strand en de palmbomen wel. Alicia heeft de afgelopen negen jaar Spaans en Italiaans gegeven. Ze begon bij Taalhuis Amsterdam in 2020 en is blij dat ze deel uitmaakt van zo’n “lieve en grote familie”.

En verder? Alicia maakt graag grapjes tijdens de les en houdt ervan als haar cursisten zich dusdanig op hun gemak voelen dat ze dat ook terugdoen. (“Ik hou vooral van ironie!”) Koffie is haar enige drug, maar sinds ze hier woont drinkt ze ook vaak versemuntthee. En wat haar hobby’s betreft: Alicia houdt enorm van sport. Vroeger voetbalde ze, tegenwoordig is ze meer van het hardlopen. Samen met haar vriendin heeft ze twee jaar geleden een kat geadopteerd, genaamd Nova. Voor nu is haar grootste uitdaging haar Nederlands te verbeteren. Niet alleen omdat ze in Amsterdam woont, maar ook om haar zoontje bij te benen! Haar motto tijdens de les is: “Wees niet bang om fouten te maken. Zo leer je!”

Leer onze cursisten Spaans kennen!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.