Italiaanse workshop over uitspraak - Pronuncia dell'Italiano - Taalhuis Amsterdam

Italiaanse workshop over uitspraak – Pronuncia dell’Italiano

In deze workshop werk je aan een correcte uitspraak van Italiaanse woorden en duik je in de veelgeprezen  muzikaliteit van de Italiaanse taal.

In het Italiaans worden de ‘s’ en de ‘z’ op verschillende manieren uitgesproken, en ook de combinaties ‘gn’ (zoals is ‘gnocchi’ en ‘gl’ kunnen lastige klanken zijn. Dubbele medeklinkers zijn soms moeilijk te horen, en al helemaal lastig om goed uit te spreken (denk aan pala / palla; cane/ canne; vero / verrò). En dan zijn er nog ch/ gh  en ci, gi, ce en ge.

Deze letters en klanken zijn het onderwerp van deze speciala uitspraakworkshop. Onze docent Chiara geeft je handvaten om deze zo goed en Italiaans mogelijk uit te spreken en ze besteedt ook aandacht aan ‘connected speech’, de kenmerkende Italiaanse muzikaliteit. En natuurlijk is er ruimte voor vragen en jullie specifieke problemen met de uitspraak.

Deze workshop is open voor iedereen met A1 niveau of hoger. Wil je op het inschrijfformulier aangeven of je bij Taalhuis student bent en wat je niveau (ongeveer) is? Dat helpt ons bij het plannen van de les.

 

Ci vediamo il 21 Marzo!

Begin vast met oefenen!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.