Kom naar het Taalhuis Festival - Taalhuis Amsterdam

Kom naar het Taalhuis Festival

Op zaterdag 17 juni, viert Taalhuis Amsterdam zijn tienjarig bestaan met een taalfestival in De Hallen. Deze dag wordt mogelijk gemaakt door docenten, studenten en de vele organisaties en vrienden met wie we de afgelopen tien jaar hebben samengewerkt. Kom langs voor een dag vol taal en cultuur!

Tussen 13.00 en 17.00 uur is er een interactieve taalmarkt waarop je iets kunt proeven van al onze talen, van Spaans en Frans tot Hebreeuws en Turks. Maar ook in de letterlijke zin, want onze vaste cateraars Mama’s Koelkast en Pasta Paradijs is aanwezig. Daarnaast vind je er de boekhandels Diavazo (Grieks) en La Corrente (Italiaans) en Stichting Zenobia.

 

Tussen 12:30 en 18:30 uur zijn er ook talloze workshops, lezingen en andere leuke activiteiten: van Grieks dansen en Napolitaanse muziek tot wijnproeven en etymologie (wist je dat het woord ‘companion’ een samenvoeging van de woorden com en panis is, oftwel met en brood?). Op deze pagina vind je het volledige programma – je kunt je er ook meteen aanmelden.

 

Om 19:00 uur staat er bij Café Belcampo een vegetarische maaltijd uit de mediterrane keuken op het programma, verzorgd door onze vaste cateraar Mama’s Koelkast. Aanmelden kan hier.

 

Het grote feest moet dan eigenlijk nog beginnen. Om 20:30 uur treedt de Taalhuis-band op bij Café Belcampo, en gastmuzikanten zijn van harte welkom! (Neem contact op met johannes@taalhuisamsterdam.nl als je je aan wilt melden.) Er is ook een korte Griekse dansworkshop van Christos en daarna dansen we tot in de vroege uurtjes op (vinyl) beats van de legendarische D.V. Grammofoon. Aanmelden kan hier.

Meer lezen over het verhaal van deze taalschool?

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.