Engelse les

Engels

Wil jij graag je Engels verbeteren en je met meer zelfvertrouwen in deze taal uitdrukken? Voel je je op je gemak tijdens eenvoudige gesprekken, maar wil je je Engelse vaardigheden graag naar een volgend niveau tillen? Dan zijn deze cursussen geschikt voor jou!

Nieuwe cursussen starten in de week van 14 januari 2019. Scrol naar beneden voor het rooster.

De cursussen worden gegeven in het CENTRUM (Muiderstraat 24, Sint Nicolaasstraat 59 of Nieuwezijds Voorburgwal 101, ongeveer een week voordat de cursus start ontvang je een bevestiging van de exacte locatie!) of in WEST (Postjesweg 175).

Wil je nog instromen in een van de lopende cursussen? Dat kan! Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Kies je niveau

Niveau: Intermediate

Wil jij graag je Engels verbeteren en je met meer zelfvertrouwen in deze taal uitdrukken? Voel je je op je gemak tijdens eenvoudige gesprekken, maar wil je je Engelse vaardigheden graag naar een volgend niveau tillen? Dan is dit de cursus voor jou! Je verbetert je schrijfvaardigheid door je grammaticale kennis op te frissen en schrijft korte e-mails voor dagelijkse communicatie. Je ontwikkelt je spreekvaardigheid door deel te nemen aan wekelijkse discussies en van gedachten te wisselen met je medecursisten. Je krijgt tips en leert technieken om je vocabulaire uit te breiden en je taalbegrip (lezen en luisteren) te verbeteren. Met deze cursus bouw je aan je zelfvertrouwen voor effectieve communicatie op en buiten je werk. De cursus is geschikt voor cursisten op ‘intermediate niveau’.

14 Weken
14 Lessen
€ 280,-

Rooster

 • Maandag 19:00-20:30
 • Start: 14/01 - Laatste les: 29/04
 • Vakantie: Week 8 & Maandag 22/04

Lesmateriaal

Cambridge Grammar In Use (Intermediate)

Schrijf je in voor Engels, Intermediate Avond (start 14/01)

Niveau: Advanced

Wil jij graag je Engels verbeteren en je met meer zelfvertrouwen in deze taal uitdrukken? Voel je je op je gemak tijdens gesprekken in het Engels, maar zou je je graag vlotter willen uitdrukken? Dan is dit de cursus voor jou! Je verbetert je schrijfvaardigheid door wekelijks schrijfopdrachten te maken, waar je feedback op krijgt van je docent. Je kennis van de grammatica wordt opgefrist en je verbetert je spreekvaardigheid door deel te nemen aan wekelijkse discussies en je mening over diverse onderwerpen te verdedigen. Je krijgt tips en leert technieken om je vocabulaire uit te breiden en je taalbegrip te verbeteren. Met deze cursus bouw je aan je zelfvertrouwen voor effectieve communicatie op en buiten je werk. De cursus is geschikt voor gevorderde cursisten.

14 Weken
14 Lessen
€ 280,-

Rooster

 • Maandag 17:30-19:00
 • Start: 14/01 - Laatste les: 29/04
 • Vakantie: Week 8 & Maandag 22/04

Lesmateriaal

Cambridge Grammar In Use (Advanced)

Schrijf je in voor Engels, Advanced Einde Middag (start 14/01)

Hoe stel je je cv op?

Zou je graag je Engels verbeteren om je meer op me gemak te voelen in gesprekken met internationale vrienden of als je op zoek bent naar een nieuwe baan? Kom dan naar onze maandelijkse ‘English boosts!’ Elke maand organiseren we een workshop onder de noemer ‘Monthly English How To’.

Het onderwerp van maart: Hoe stel je je cv op?

In deze workshop leer je welke structuur je in je cv moet aanbrengen, hoe je op kunt vallen tussen de andere kandidaten en – last but not least – kun je je cv laten checken door onze docente Alma, die het Engels als moedertaal heeft.

En natuurlijk drinken we na afloop een borrel!

€ 25,- incl. een drankje en snacks

Rooster

 • 8 Maart 2019
 • 17:30-19:30
 • Muiderstraat 24

Lesmateriaal

Niet van toepassing.

Schrijf je in voor Engels, 'Monthly English boost' (maart)

Hoe zorg je dat je je op je gemak voelt tijdens een sollicitatiegesprek?

Heb je weleens het gevoel dat je het beter zou kunnen doen tijdens een sollicitatiegesprek? Zou je graag met zelfvertrouwen spreken en opvallen tussen de andere kandidaten? Kom naar onze workshop en leer welke vragen je kunt verwachten, welke vragen je zelf het beste kunt stellen en oefen deze vaardigheden tijdens rollenspellen!

€ 25,- incl. een drankje en snacks

Rooster

 • 12 April 2019
 • 17:30-19:30
 • Muiderstraat 24

Lesmateriaal

Niet van toepassing.

Schrijf je in voor Engels, 'Monthly English boost' (april)

Hoe schrijf je beleefde zakelijke e-mails?

E-mail is een van de meest gebruikte vormen van communicatie in het zakelijk verkeer. Als je graag meer zou willen leren over hoe je zakelijke e-mails opstelt, de juiste frasen gebruikt en hoe je de toon van de e-mail afstemt op de lezer, zodat je (snel) krijgt wat je wilt, kom dan naar deze workshop!

€ 25,- incl. een drankje en snacks

Rooster

 • 10 Mei 2019
 • 17:30-19:30
 • Muiderstraat 24

Lesmateriaal

Niet van toepassing.

Schrijf je in voor Engels, 'Monthly English boost' (mei)