Engelse les

Engels

De meeste mensen spreken al Engels, maar soms is het nog lastig om echt vloeiend  uit je woorden te komen en de metaforen en uitdrukkingen uit de krant te kunnen begrijpen. Of om precies de juiste toon te vinden in zakelijke emails of discussies.

In onze school bieden we privélessen aan om aan je persoonlijke focuspunten te werken en daarnaast In-Company trainingen “business English”. Vanaf september bieden we een korte conversatiecursus aan voor gevorderde sprekers, die nóg mooier Engels willen gaan spreken.

Onze cursussen worden gegeven in het CENTRUM (Muiderstraat 24, Sint Nicolaasstraat 59 of Nieuwezijds Voorburgwal 101, ongeveer een week voordat de cursus start ontvang je een bevestiging van de exacte locatie!)

Kies je niveau

Niveau: B2 en hoger

In deze korte serie lessen op vrijdagavond bespreken en analyseren we Engelstalige artikelen over nieuws, cultuur, maatschappij en meer. Omdat het vrijdag is doen we dit natuurlijk met een drankje en een hapje! In elke les besteden we aandacht aan een thema en aan het eind van de les wordt er gestemd over het thema voor de volgende les. Deze conversatieles wordt geleid door Alma, native speaker en Engels taaltrainer. Je krijgt correcties op je zinsbouw, grammatica en uitspraak en je werkt aan het vergoten van je woordenschat. Dee cursus is geschikt voor cursisten vanaf niveau B2.

6 Weken
6 Lessen
€ 120,-

Rooster

  • Vrijdag 17:30-19:00
  • Start: 13/09 - Laatste les: 19/10

Lesmateriaal

N.v.t.

Schrijf je in voor Engels, Conversation class (start 13/09)