Sicilië-reis: ga met ons mee naar Palermo en oefen je Italiaans!

Italiaans op Sicilië (4-8 december 2023)

Palermo is stad van tegenstellingen, schreef de beroemde schrijver en intellectueel Leonardo Sciascia. “Een mozaïek van culturen, kleuren en smaken die samen een unieke schoonheid creëren.”

 

Deze zomer gaat Taalhuis naar deze stad op Sicilië. Er zal een kerstsfeer heersen in Palermo, met veel kleuren en gezellige marktjes. Dus kom met ons mee! Verdwaal in de straten, betreed een van de honderden kerken in het centrum, bezoek de verborgen tuinen op de binnenplaatsen en word verliefd op deze stad.

 

Elke dag krijg je drie uur les van Marzia en onze bevriende docenten uit Palermo, die ervoor zorgen dat je creativiteit en spreekvaardigheid worden geactiveerd. De rest van de dag kun je praatjes maken met de lokale bevolking, de stad verkennen, deelnemen aan een van onze middagactiviteiten, inkopen doen op de markt en… meedoen aan een kookworkshop!

 

_____

Informatie over de cursussen:
– 3 uur les per dag
– maandag 4 tot en met vrijdag 8 december 2023
– elke dag aperitivo rond 18.30 uur voor vragen en een praatje met je docent Italiaans
– kleine groepen
– cursusprijs: €300,-
– extra activiteiten in de middag (€25,-)

_____

Niveaus:
Alle niveaus zijn welkom. Nadat je je hebt aangemeld nemen wij contact met je op voor een intakegesprek, en daarna delen we de groepjes in op basis van de niveaus.

_____

Locatie:
Lessen vinden plaats bij Bed & Breakfast Calamarina, op Vicolo Calzonai 6 in Palermo.

_____

Extra activiteiten:
Wordt spoedig geüpdatet.

_____

Accommodatie:

Je kunt bij de bed & breakfast van Marzia’s familie verblijven (met prijzen vanaf €35,- per persoon, op basis van twee personen in één kamer), maar je kunt ook zelf je verblijf regelen en je bij ons voegen voor de lessen en activiteiten.

Luister ook naar onze podcast over Sicilië als je meer te weten wilt komen over Marzia en Palermo.

Meld je aan voor 16 november!

Leer hier alvast vocabulaire voor op de Italiaanse markt!

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.