Nederlands op Schiermonnikoog (12-15 april 2024) - Taalhuis Amsterdam

Nederlands op Schiermonnikoog (12-15 april 2024)

Met een lengte van 16 km en een breedte van 4 km is Schiermonnikoog het kleinste bewoonde Waddeneiland. Het enige dorp op het eiland heet ook Schiermonnikoog.

Van 12 t/m 15 april 2024 reist Taalhuis Amsterdam af naar Schiermonnikoog, een van de uniekste natuurgebieden van Nederland, voor een intensief weekend vol Nederlandse taal en cultuur!

In totaal krijg je negen uur aan Nederlandse les, en de rest van de tijd kun je op het eiland oefenen met locals. Natuurlijk gaan we ook samen eten en het eiland verkennen!

Informatie over de cursus:
– Vrijdag: aankomst en 1,5 uur Nederlandse les (17:30-19:00) en welkomstdiner
– Zaterdag en zondag: ochtendlessen (10:00-13:00) en middagexcursies
– Maandag: 1,5 uur les (08:30-09:30) en uitchecken

___

Niveaus
Alle niveaus zijn welkom. Nadat je je hebt aangemeld nemen wij contact met je op voor een intakegesprek, en daarna delen we de groepjes in op basis van de niveaus.

___
Locatie
We verblijven en hebben de meeste lessen in het Aude Kolonyhus.

___
Extra activiteiten
Wordt dichter bij de datum bekend gemaakt

___
Vervoer en verblijf
De reis van en naar het eiland is niet inbegrepen. Je kunt er komen met trein, bus en boot. Het is even een uitdaging, maar zeker de moeite waard! We bieden graag advies en organiseren eventueel een carpool.

___
Prijs
De prijs is €375,- en dit is inclusief de lessen Nederlands, 3 overnachtingen, inclusief ontbijt (op basis van een gedeelde slaapkamer)*, het welkomstdiner en een huurfiets.

*Als je graag mee wilt doen met de lessen maar je eigen accommodatie regelt, of als je een kamer voor jezelf wilt hebben, neem dan contact met ons op voor de aangepaste prijs.

9 uur aan Nederlandse les / 2 excursies / 3 overnachtingen met ontbijt (gedeelde kamers) voor 375 euro

Leer Nederlands op Schiermonnikoog

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.