Grieks in Naxos (6-10 mei 2024) - Taalhuis Amsterdam

Grieks in Naxos (6-10 mei 2024)

Naxos is het grootste eiland van de Cycladen, een eilandengroep die omringd wordt door de Egeïsche Zee. Je kunt er in het (Venetiaanse) labyrint van Naxos-stad verdwalen, in tal van bergdorpjes rondstruinen, op het strand wandelen, archeologische vindplaatsen bezoeken en heerlijke mezedes proeven.

Dit alles is natuurlijk wel een stuk leuker als… je Grieks spreekt! Daarom organiseren we in mei 2024 weer een taalreis naar deze bijzondere bestemming.

Dat houdt in: elke dag drie uur Griekse les, waarna je de rest van de dag kunt oefenen in het wild. En natuurlijk gaan we ook uit eten, samen koken en het eiland verkennen.

Informatie over de cursus:
– 5 dagdelen les (maandag 6 t/m vrijdag 10 mei; in principe van 10:00 tot 13:15, inclusief een kleine pauze, en eventueel een les in de namiddag)
– Kleine groepen
– Cursusprijs: €280,-
– Mogelijkheid om (extra) privélessen te boeken
– Deadline om aan te melden: 4 maart 2024

 

___

Niveaus: Alle niveaus zijn welkom, maar er wordt wel verwacht dat je het alfabet al kent.* Nadat je je hebt aangemeld nemen we contact met je op voor een intakegesprek, en vervolgens maken we groepen op basis van de verschillende niveaus.

*Als je het alfabet nog niet machtig bent, kunnen we een alfabetles organiseren (in Amsterdam of op Naxos voor aanvang van de cursus). Laat het ons gerust weten.

Locatie: De lessen vinden plaats in het culturele centrum van de stad Naxos.

Extra activiteiten: Wordt later bekend gemaakt

Vervoer en verblijf: Naxos heeft een klein vliegveld voor binnenlandse vluchten, dus je kunt er alleen komen via plaatsen als Athene, Mykonos of Santorini. Op Naxos zijn genoeg leuke accommodaties te vinden; dit zit niet inbegrepen bij deze reis. Maar als we hierbij kunnen helpen, dan doen we dat graag.

5-daagse cursus op Naxos voor €280,-.

De lessen

5 dagen per week, 3 uur per dag

Accommodatie

Vervoer en verblijf is niet inbegrepen, maar we denken graag mee!

De eerstvolgende cursusweek is van 6 t/m 10 mei 2024. Stuur ons een mail als je je in wilt schrijven of vragen hebt.

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.