Nederlandse verleden tijden: workshop over het perfectum en imperfectum

Nederlandse grammaticaworkshop: ‘verbeter je verleden tijden’

Heb je wel eens gehoord van ‘soft ketchup’ (of ”t kofschip’), maar weet je niet zeker wat je ermee moet doen? Twijfel je wanneer je het perfectum en wanneer het imperfectum moet gebruiken? En heb je meer oefening nodig om je de regelmatige en onregelmatige werkwoorden eigen te maken?

In deze workshop helpt Ella (docent Nederlands) je om de theorie en de regels rondom het gebruik van de verleden tijd in het Nederlands op te frissen. Je gaat oefenen met het gebruik door het spelen van spelletjes, het schrijven van korte teksten en door te spreken over ervaringen uit het verleden. De duur van de workshop is 3 uur, inclusief een korte pauze.

Je krijgt aanvullende oefeningen en een schrijfopdracht, die binnen twee weken na afloop van de workshop door de docent worden gecorrigeerd.

De workshop vindt op zondag 21 april plaats van 13:00 tot 16:00 in onze school aan de Muiderstsraat 24. De workshop is toegankelijk voor iedereen met minimaal een afgerond A1.2-niveau in het Nederlands.

icon_mail icon_phone facebook twitter instagram linkedin youtube curl icon_location icon_close icon_clock icon_calender icon_arrow-black icon_arrow-white dropdown icon_min icon_plus placeholder books France_02 calendar clock location Created with Sketch.