Agenda

27/10/2018

Open dag en welkomstfeest in Taalhuis West

Het is tijd voor een open dag en een welkomstfeest op onze nieuwe, ruime locatie in West!

Nieuwe cursussen starten in de week van 29 oktober, dus kom voor een gratis proefles (Nederlands, Italiaans, Grieks, Spaans, Turks, Arabisch, Frans) of om een persoonlijke intake te doen om uw niveau te bepalen. Natuurlijk zullen we ook hapjes en drankjes uit de Middellandse Zee serveren!

Tot ziens op 27 oktober van 14:00 tot 19:00!

02/11/2018

The Stedelijk Museum voor NT2 leerders

Wil je Nederlands leren in een museum? Waarom niet deelnemen aan het Stad & Taal-programma samen met het Taalhuis Amsterdam en een praatje maken met een speciaal opgeleide museumgids over kunst en design. Het is een geweldige manier om je Nederlandse taalvaardigheid op te frissen in een informele, ontspannen omgeving.
De tour is speciaal ontworpen voor NT2 Nederlandse studenten (vanaf A1 + niveau en hoger).

Op 2 november, om 19:30 – 21:00 uur. Prijs is € 10, –
Schrijf je in via events@taalhuisamsterdam.nl of hier

17/11/2018

dutch workshop

Spreekvaardigheids- en fotografielessen met FOAM

Ben je op zoek naar mogelijkheden om je Nederlandse spreekvaardigheid te oefenen? En uitdrukking te geven aan je gevoelens en emoties over kunst? Dan is deze serie lezingen echt iets voor jou! In november organiseren we drie weken op rij interactieve lessen voor Nederlandse studenten met een niveau A2 en hoger. Je oefent je spreekvaardigheid en begint zelf met een camera te werken. Meer informatie hier!

18/11/2018

Turksih Kina Henna

Turkse Kina (henna) workshop

Kom op 18 november alles te weten over kina (henna) met Elif en Melike! Maak kennis met de rijke geschiedenis van kina en zijn plek in de Turkse cultuur (zoals op bruiloften) terwijl je een coole kina-tatoeage krijgt in je handpalm, op je hand of arm. We serveren ook Turkse thee, koffieen lekkernijen!
Schrijf je in!

Ruimte huren

Vergaderen? Workshops geven? Onze taalhuizen kunnen ook gehuurd worden!

bekijk ruimtes

Neem contact met ons op

Bel +31(0)6-18110984
of mail info@taalhuisamsterdam.nl

contact