Neem op deze winterse dag een kijkje in onze keuken, waar Marzia je zal leren hoe je een smakelijk Italiaans winterdiner op tafel zet. Busiate met pesto alla trapanese, om precies te zijn (handgemaakte pasta met verse tomaat en saus op basilicumbasis). Deze pasta past heel goed bij Palermitana di aringhe e arance (een typische wintersalade uit Palermo, waar Marzia).
De pasta is vegetarisch en de salade niet, maar we maken ook een vegetarische variant.
Tijdens deze workshop van 2,5 uur maak je niet alleen je eigen busiate, maar leer je ook hoe je vanuit niets een verse tomatensaus maakt. En natuurlijk leer je ook een hoop Italiaans vocabulaire op het gebied van koken.
Als het eten klaar is, trekken we een fles wijn open en dekken we de tafel. Mangiare!
Het programma:
17.00: koken
19.00: aperitivo en de tafel dekken
19.30: a tavola!
Dit evenement is helaas helemaal volgeboekt. Houd onze evenementenpagina in de gaten voor andere gelegenheden (inclusief kookworkshops)!